Coronavirus

BELANGRIJKE MEDEDELING IVM HET CORONAVIRUS

CORONA

Update: 22-04-2020

Wij zullen onze werkzaamheden, onder strenge voorwaarden, vanaf 28 april aanstaande weer hervatten. 

Dit houdt in dat wij rustig aan ons programma gaan oppakken. We doen ons best met al onze patiënten deze week (week 17) contact op te nemen voor het plannen van een afspraak. 

Mocht je twijfelen of wij je wel benaderd hebben, neem dan vanaf week 18 gerust contact met ons op. 

Wij zullen starten met de controles van uitneembare beugels en vaste beugels. Tevens zullen wij patiënten die voor foto’s en gipsafdrukken zouden komen oproepen. 

Wij zullen er alles aan doen om besmettingen te voorkomen. Dit betekent dat wij een aantal strikte regels hanteren in onze praktijk: 

  • Je kunt alleen bij ons terecht als je een afspraak bij ons hebt. Deze kun je (vanaf 28 april) telefonisch maken op Ma,Woe en Do tussen 8.30-11.30 uur en 13.00-16.45 uur of via de mail receptie@orthosingh.nl
  • We proberen het aantal personen in de praktijk zo laag mogelijk te houden en verzoeken ouders daarom zoveel mogelijk buiten de praktijk te wachten. 
  • Bij binnenkomst moet je je handen desinfecteren en je mond spoelen met mondspoeling (dit krijg je door de assistentes aangeboden). 
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot anderen. 
  • Mocht je iets nodig hebben zoals een zakje elastiekjes, neem dan eerst contact met ons op zodat we een tijd kunnen afspreken om langs te komen

share