19.Algemene informatie

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden

Voor behandeling op Maandag t/m Donderdag is de praktijk geopend van 8.15 uur tot 12.15 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op Vrijdag van 13.00 tot 16.45 uur.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De orthodontiepraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer:0475-33 51 55. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente.

Op Vrijdag is de praktijk telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 14.00.

Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons zo spoedig mogelijk, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de orthodontist en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de orthodontist.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een factoring-bedrijf. Het telefoonnummer hiervan is: 0900 687 64 68 (€ 0,35 per minuut) of via de site www.uwdeclaraties.nl

Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

U kunt voor behandelingen boven de 250 euro een begroting krijgen.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw orthodontist en denkt dat de orthodontist aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde)/ ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en om bemiddeling vragen.

 

share